İnternet ortamında iyi bir noktaya ulaşmak için her firmanın bir internet sitesine sahip olması gerekir. İnternet sitesinin yanı sıra şirketlerin kullandığı yazılımlar, iş yüklerini hafifletmekte ve daha iyi bir hizmet vermelerine yardımcı olmaktadır. Kurumsal yazılım firması olarak müşterilerimizin tüm isteklerine yanıt veriyor ve web dünyasında, teknolojik düzeyde ihtiyaç duyduğu her şeyi karşılayabiliyoruz.

Örneğin bir web sitesi oluşturulacaksa, bu sitenin firmayı en iyi şekilde temsil ve ifade etmesini sağlıyoruz. Firmanın dijital ortamda kurumsal bir görünüme sahip olması tarafımızca sağlanacak ve bu hizmet en geniş kapsamlı şekilde müşterilerimize verilecektir. Müşterilerimizin istekleri tarafımızca karşılanacak ve geliştirilebilir bir hizmet standardı sunulacaktır. Tercih edilmemizi sağlayan en önemli faktörlerden biri, profesyonel ve kurumsal olmamızdır.

Eğer şirket içerisinde bir yazılıma ihtiyacınız varsa ve bu yazılımla iş yükünüzden kurtulmak istiyorsanız, sizlere bu konuda da yardımcı olabiliriz. İş yapma, iş takip etme ve işleri kontrol etme gibi yazılım çözümlerimiz müşterilerimize sunulmuştur. Birçok şirket tarafından tercih edilen yazılım firması olarak, sunduğumuz hizmet standardının yüksek kalitede olması her zaman sağlanmış ve bu kaliteden hiçbir zaman ödün verilmemiştir. Eğer şirketinizin içerisinde personellerinizin yaptığı işlerden verim alamıyorsanız ve bu işleri sistematik bir şekilde ilerletmek istiyorsanız, hizmetimizden faydalanabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz yazılım tarafımızca kısa süre içerisinde ulaştırılacak ve tarafınıza teslim edilirken test aşamalarından başarılı bir şekilde geçecektir.

Sektörde Öncü Yazılım Firması

Pomelo Soft olarak sunduğumuz hizmetlerin geniş bir kitleye hitap etmesi her zaman sağlanmıştır. Müşterilerimizin bulunduğu sektör ne olursa olsun, ihtiyaç duydukları yazılımlar taraflarına her zaman teslim edilmekte ve tarafımızca her zaman oluşturulabilmektedir. Sahip olduğumuz tecrübe ve bilgi birikimleri, çalışmalarımıza etki etmektedir. Bu yüzden sektörde öncü yazılım firması olmayı başardık ve öncü olmamızı devam ettirebilmek için, hizmet kalitemizden asla ödün vermedik. Eğer web yazılım ihtiyacınız bulunuyorsa ve bu yazılımla dijital ortamda iyi bir noktaya gelmek istiyorsanız, bizlerden yardım alabilirsiniz. Web yazılım hizmetimiz sayesinde fazlasıyla özelliğe, işlevselliğe ve mükemmel tasarıma sahip olan bir siteyle dijital ortamda bulunabilirsiniz.

Sahip olacağınız internet sitesinin müşterilerinizle aranızda bir iletişim kanalı olmasını istiyorsanız aynı zamanda ticaret kanalı olup siteniz üzerinden ödeme alma amacınız varsa bu istekleriniz tarafımızca profesyonel bir şekilde yerine getirilecektir. Bu sayede sahip olacağınız internet sitesiyle daha rahat müşteri bulabilecek ve müşterilerinizi her zaman memnun edebileceksiniz. Sitenizin işlevsel bir boyuta ulaştırılması, müşterilerinizin de işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmesine olanak tanıyacaktır. Yazılım firması olarak tüm bunlara olanak tanıyor ve müşterilerimizin dijital ortamın gücünden faydalanmasına yardımcı oluyoruz. Tüm bunların yanı sıra site içerisinde isteyeceğiniz bir ek özellik olursa, bu konuda da sizlere yardımcı olabiliriz. Siteniz ile alakalı her zaman bizden destek alabilir ve desteklerle sitenizi daha gelişmiş bir konuma getirebilirsiniz.

Yazılım Firması Olarak Sunduğumuz Hizmetler

Firma olarak sunduğumuz hizmetlerin arasında web tasarım, web yazılım, internet sitesi kurulumu, kurumsal web tasarımı, şirket içi yazılım çözümleri, yazılım oluşturma, yazılım çözümlemeleri, yazılım çözümleri gibi hizmetler yer almaktadır. Hizmetlerimizden faydalanmak için bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Yazılım firması olarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek potansiyele sahibiz. Bu potansiyelle birlikte internet ortamında en iyi şekilde ilerleyebilir ve kendi hizmet kalitenizi üst düzeye ulaştırabilirsiniz. Sahip olacağınız yazılımlar, dijital ortamda güçlü olmanızı sağlayacaktır. Bu sayede müşterileriniz sahip olduğunuz sistematik görünümden etkilenecektir. Hizmetlerimizin kalite standardı açısından herhangi bir mağduriyet oluşturmaması, sektörde öncü olmamıza sebebiyet vermiştir.

  • Web Yazılım Hizmetimizle Sitenizin İşlevselliğini Arttırın! Web Yazılım Hizmetimizle Sitenizin İşlevselliğini Arttırın!
  • Şirket İçi Yazılım Çözümleri ile İş Yükünüzü Hafifletin! Şirket İçi Yazılım Çözümleri ile İş Yükünüzü Hafifletin!