Firma olarak, müşterilerimizin istekleri doğrultusunda tasarım ve yazılım sürecini başlatmaktayız. İstediğiniz şekilde tasarım ve yazılım oluşturabilmek için profesyonel kadromuzla hizmet vermekteyiz. Web yazılım hizmetimiz, müşterilerimize kusursuz bir şekilde sunulmakta ve sitelerinin işlevselliğini artırmaktadır. Sitenin içerisinde kullanılan yazılımlar, ziyaretçi potansiyelini artırmakta ve ziyaretçilerin sürekli siteyi ziyaret etmesine yardımcı olmaktadır. Özellikle kurumsal siteler için oluşturduğumuz yazılım çözümlemeleri, daha iyi bir görünümün oluşmasına sağlamaktadır. Özgün, daha önceden görülmemiş ve firmanıza ait bir tasarım istiyorsanız; doğru adrestesiniz! Pomelo Soft olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve isteklerine göre yazılım sürecini başlatıp memnun kalmalarına yardımcı olmaktayız.

Yazılım konusunda sahip olduğumuz tecrübeler, her zaman tercih edilmemizi sağlamıştır. Web siteniz içerisine entegre edilecek yazılımlar, müşterinizle aranızdaki ticaret ilişkisini kaliteli hale getirecektir. Satış odaklı bir web sitesi kurmak istiyorsanız bu konuda desteklerimizden faydalanabilir ve istediğiniz verimi alabilirsiniz. Firma olarak müşterilerimize sunduğumuz hizmetler, bizlere yönelik memnuniyetin oluşmasını sağlamıştır. E-ticaret sitesi kurmak istiyorsanız ve bu konuda bir altyapıya ihtiyaç duyuyorsanız bizleri tercih edebilirsiniz. Web yazılım çözümlemelerimizle müşterilerimize mükemmel fırsatlar sunuyoruz. Sunduğumuz fırsatlar, sitenin daha iyi bir görünüme sahip olmasına ve işlevselliğinin artmasını sağlamaktadır. Bu sayede müşterilerimiz bizlerden memnun kalarak her konuda yardımımızdan faydalanmaktadır. Tekniksel herhangi bir problem oluştuğu taktirde destek sunuyor ve müşterilerimizin problemlerini çözüyoruz.

Yönetim Paneli Sunan Web Yazılım Hizmeti

Firma olarak müşterilerimize oluşturduğumuz sitelerin aynı zamanda yönetim paneli de bulunmaktadır. Web yazılım hizmetimizle yönetim panelini oluşturarak site sahibinin kolay bir şekilde siteyi yönetmesine yardımcı oluyoruz. Geliştirilmiş arayüz sayesinde sitenin üzerinde değişim yapılabilir. Müşterilerimiz istediği taktirde sitenin yönetimini yapabilmektedir. Yönetimin yapılması için teknik bir bilgiye gerek kalmıyor. İstenildiği taktirde sitenin üzerinden değişim yapılabiliyor. Eğer yönetim panelinde müşterimizin istediği bir alternatif bulunmuyorsa, bu konuda da yardımcı oluyoruz. Özel yazılım çözümlemelerimiz, müşterilerimize yardımcı olmakta ve isteklerinin yerine gelmesini sağlamaktadır. Tüm bunların yanı sıra site içerisinde oluşan herhangi bir teknik problemde ulaşılabilir konumda olacağımızdan şüpheniz olmasın.

Oluşturulan sitenin arayüzü, dış görünümü ve verilen hizmeti temsil ediyor oluşu oldukça önemlidir. En iyi şekilde temsil edebilmesi için gelişmiş tasarım seçeneğini müşterilerimize sunuyoruz. Web yazılım hizmetimizle birlikte sitenin dış görünümüne olumlu etkiler sunacak şekilde çalışma yapıyoruz. Sitenin aynı zamanda SEO uyumlu olması, tarafımızca sağlanacaktır. Bu sayede sitenin arama motorlarında iyi bir sıralamaya sahip olması mümkün hâle gelecektir. Tüm bunların yanı sıra müşterilerimizi en iyi şekilde temsil edecek görseller siteye eklenecektir. Bu sayede müşterilerimiz tasarım konusunda herhangi bir problem yaşamayacak ve verdiği hizmeti en iyi şekilde anlatabilecek bir siteye sahip olacaklardır.

Özel Web Yazılım Çözümlemeleri

Her sektörün farklı bir görünüme ihtiyacı vardır. Sektöre özel bir site tasarlanacaksa bu konuda en iyi şekilde hizmet vereceğimizden şüpheniz olmasın. Müşterilerimize sunacağımız web yazılım hizmeti, sektörde öncü olmalarını sağlayacak ve verilen hizmetlerin en iyi şekilde sitede yayınlanmasını sağlayacaktır. Firma olarak sunduğumuz bu hizmet, müşterilerimizin dijital ortamda başarıya sahip olmasına yardımcı oluyor. Dijital ortamda başarıya ulaşmak için kaliteli bir internet sitesine sahip olmak gerekir. Özel yazılımımız sayesinde müşterilerimiz daha önceden görülmemiş bir tasarıma sahip olacaktır. Sitenin sahip olacağı işlevsellik tarafımızca sağlanacak ve dikkat çekici bir siteye sahip olmasına olanak tanınacaktır.

  • Web Tabanlı Projeler Web Tabanlı Projeler
  • En İyi Yazılım Firması En İyi Yazılım Firması