Pomelo Stok Nedir?

Jet Stok; şirketlerin yükünü azaltmayı amaçlayan ve tek bir panelden kolaylıkla ürün, stok ve sipariş takibinin yapılmasını sağlayan hızlı ve güvenli bir entegrasyon programıdır. E-ticaret dünyasında kolayca mağaza yönetimi yapabilmek için harika bir yol arkadaşıdır. Müşteri memnuniyetini ve güvenini misyonu olarak belirleyen Pomelo Stok, referanslarını müşterilerinden oluşturur. Tüm online pazaryeri entegrasyonlarını kolaylaştırırken aynı zamanda zamandan kâr ettirerek şirketlerin iş hacimlerini büyütmelerini sağlar. Üstelik pazaryerlerini Pomelo Stok paneline entegre etmek için sadece API bilgilerini girmek yeterlidir.

Pomelo Stok’ta, satış yapılan online pazaryerlerindeki ürünleri getirerek ya da Pomelo Stok paneline beş adımda hızlı ürün ekleyerek tüm platformlarda satışa çıkmak mümkün hâle gelir.

Pomelo Stok Ne İşe Yarar?

Pomelo Stok Ne İşe Yarar?

Pomelo Stok entegrasyon programı ile çalışmaya başlandığında daha öncesinden online bir pazaryerine eklenmiş olan ürünleri Jet Stok paneline tekrar eklemeye gerek kalmaz. Çünkü hızlı ve güvenli entegrasyon işleviyle mevcut ürünler Pomelo Stok paneline gelir.

Pomelo Stok panelinden eklenmiş olan ürünler de jet hızında pazaryerlerine aktarılarak saniyeler içinde yayına girer. Her bir online pazaryeri için teker teker ekleme yapmaya gerek kalmaz çünkü Pomelo Stok mevcut iş yükünü hafifletmek için vardır.

Otomatik onay sistemi özelliği ile siparişler Pomelo Stok panelinden otomatikman ve hızlıca onaylanır. Böylece ürün hazırlama ve teslim etme süreci içindeki olası gecikme durumları minimuma inmiş olur. Rekabet yarışı içerisinde rakip firmalar manuel ayarlamalar ile e-ticaret dünyasının hızına yetişmekte zorlanırken Pomelo Stok kullanıcıları tasarruf ettikleri zaman ile doğru noktalara odaklanırlar.

Tam ve hızlı senkronizasyon özelliği ile satış yapılan online pazaryeri platformlarında ve Pomelo Stok panelinde ürün durumu ve stok durumuna dair tüm değişiklikler aynı anda güncellenir. Böylece manuel olarak stok durumu bilgisi ve ürün durumu bilgisi güncellemeye gerek kalmaz.

Kategori Yönetimi:

Jet Stok’ta bir kere kategori eşleştirmesi yapıldıktan sonra tekrar kategori eşleştirme yapmaya gerek kalmaz.

Marka Yönetimi:

Pomelo Stok panelinde daha önceden tanımlanmış olan markaları her defasında tanımlamaya gerek kalmaz. Markalar otomatik olarak seçilir.

Ürün Yönetimi:

Jet Stok’taki ürün yönetim sihirbazı ile tüm bilgiler saniyeler içinde güncellenmiş olur.

Pazaryeri Yönetimi:



Pomelo Stok paneline girişi yapılan bütün ürünler online pazaryerlerinde saniyeler içerisinde listelenir.

Satış Raporları:

Pomelo Stok’taki ölçeklenebilir satış raporları ile satışlara dair bütün istatistikler toplu şekilde görüntülenebilir.

Sipariş Raporları:

Pomelo Stok’ta sipariş analizlerine dair sipariş raporları ile ayrıntılı analizlere ulaşılır.

Pazaryeri Raporları:

Pomelo Stok ile entegre edilmiş olan tüm pazaryerlerine ait raporlar ayrı ayrı analiz edilir.

Ödeme Raporları:

Pomelo Stok panelinde tüm ödemelere dair etkinlikler ödeme raporları ile ayrıntılı olarak görüntülenir.

  • Dropshipping Nedir? Dropshipping Nedir?
  • 2021 Yılının SEO Trendleri Nelerdir? 2021 Yılının SEO Trendleri Nelerdir?